Heb je nog een podcasttip?

Dit is een vraag die ik wekelijks meerdere malen gesteld krijg. Omdat ik ze wel heb, maar ook veel podcasts die ik luisterde vergat ben ik elke podcast aflevering die ik sinds 8 april 2020 heb geluisterd geregistreerd in een grote tabel:

Een screenshot van een tabel met daarin veel podcast data
een screenshot van een gedeelte van mijn podcastlog

Spoiler alert: ik luister gemiddeld 20 uur per week. Iedere week tip ik hier podcasts, dat lees je dus op de Heb je nog een podcasttip website. Je kan ook abboneren om de nieuwsbrief in je inbox te ontvangen.

Meer over mij

In 2014 werd ik (opnieuw) gegrepen door het podcast medium: ik luisterde op een gegeven moment zo veel podcasts dat ik mijn Spotify abonnement opzegde. In 2017 begon ik met Misha Melita de Podcastclub en in 2018 met anderen het Podcastnetwerk. Sinds begin 2020 ben ik fulltime podcaster, sinds 2022 hoor ik bij Horens.audio. Ik maak veel podcasts in opdracht maar ook een eigen podcast over Kaas. Meer lees je op mijn website.

To find out more about the company that provides the tech for this newsletter, visit Substack.com.

Subscribe to Heb je nog een podcasttip?

"Zo veel meer dan een simpele podcasttip nieuwsbrief" Lieven Heeremans luistert gemiddeld 80 uur podcasts per maand, naast dat hij zelf fulltime podcastmaker is. Hier lees je naast podcasttips inzichten over podcasting, soms met bijdragen van collega's!

People

I listen to a lot of podcasts. I log them so I can blog about them.